Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink

 

 

A sminkel vigyázz! Ne tegyél magadra túl sokat. Senkinek nem áll jól a túlzott smink. Ha azthiszed, hogy a következő képen sok a smink, rosszul hiszed.

 

 


Soknak látszik, valójában csak a több és erős szíeket használ. Ami mellesleg jó is néz ki. Nem bűn az ha valaki keveri a szíeket,általában szép jön ki belőle. De vigyázz vele! Ha valamit elhibázol, a végén nem lesz szép! Óvatos legyél ezzel. Sokkal inkább egy egyszerű smink is lehet szép. Mint például ezen a képen:Egy színt használ és mégi szép. Ez bizonyítja, hogy nem kell szivárványt festened magadra, hogy "kitűnj" a többi ember közül. Egy szemhéjfesték, szemspirál, szemceruza csodákra képes! A szemed színétől is adódik, hogy milyen színeket használj, ahhoz, hogy a sminked jól mutasson.

 

 

Kék szmhez: Bronz vagy világos szín.

Zöld szemhez: A sötétzöld, sötétebb színek.

Barna vagy fekete szemhez: Az egészen sötét színek, de a világosabb színek is mutatósak. Szinte minden.

Rúzs
Világos bőrhöz és hajhoz a hideg színek passzolnak: lila vagy padlizsán.
A mediterrán típusú, sötét bőrű és hajú hölgyeknek jól áll a csokoládébarna, bordó vagy téglavörös szín.
Aki egyik szélsőséges típushoz sem tartozik, az kedvére válogathat a színek között. "Mindennapos használatra" nem való a nagyon erős rúzs, de egy esti sminkbe az is belefér.
Arra természetesen mindenkinek ügyelnie kell, hogy a rúzs színe harmonizáljon a smink többi alkotóelemével, a hajszínnel és a ruházattal.

  
 
 
Púder
Senkinek sem egyenletes az arcbőre, tehát nem lehet általános, minden hibát eltüntető púdert találni. A trükk a színes púder. Keverj az alap porhoz egy kis sárgát, ami elfedi a kisebb ráncokat, a sárgabarack és a pink élénkít, az orgona jól mutat esti világításnál. Érdemes kísérletezni! 

 
 
Mit vegyél mindíg figyelembe?!
Három alapvető dolgot kell mindig szem előtt tartanunk: 
-milyen az arcformánk 
-milyen hajunk, szemünk és öltözékünk színe 
-milyen alkalomra készül a smink 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 94732
Hónap: 738
Nap: 17